Hide Info

Wadham Gardens

Planning package preparation up to Construction details and liaison with Camden council for the erection of ground and first floor extension and single storey extension to the rear of this Georgian family property following the demolition of the existing unsympathetic single storey side and rear extensions.

We proposed the creation of a new basement under the entire footprint of the existing house comprising three lightwells to the basement and rooflights to the roof slopes of the extension. To make a stronger case for the planning application we prepared 3D visualizations with a view to getting the scheme approved by the local authority.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/sites/v/valondon.com/public_html/wp-content/themes/va_london/template-parts/content-single-project.php on line 62
Back Image 1 of 3